OM OS

Vi bor i Jyllinge, tæt på Roskilde, og er en lille familie på to voksne og to børn. Jeg arbejder som veterinærsygeplejerske og min mand som dyrepasser og naturformidler på et besøgslandbrug. Udover opdræt, er mine store interesser også ernæring og etologi - særligt hos hund og kat. Sammen deler vi interessen for opdræt.

Vores katte er indekatte, men har mulighed for at komme ud i en dertil indhegnet have. Vi går efter kvalitet fremfor kvantitet, hvorfor vi ikke nødvendigvis har kuld hvert år. Vores primære avlsmål er at lave sunde og racetypiske katte, der er som racen beskrives bedst - nemlig nervefast og social. 

Vi er med i både Racekatten samt specialklubben for British Shorthair (BB-klubben), og besøger også et par udstillinger ind i mellem. Dette er med til at sørge for at vores opdræt forbliver racetypisk, og giver et godt netværk hvilket er super vigtigt for at kunne bidrage i et godt avlsarbejde. Vi er i øjeblikket igang med diplomopdrætteruddannelsen under Felis Danica, og ser frem til at kunne gøre brug af et ekstra kvalitetsstempel.

Vores killinger vokser op sammen med os, og bliver derfor præsenteret for støj og hverdags aktiviteter fra de bliver født - det er alt sammen med til at sørge for at de flytter hjemmefra, godt klædt på til at indtage deres nye hjem med selvtillid.

Følg os gerne på Facebook HER