VIDA
Vida er vores øjesten, og første avlskat. Hun er egentlig en smule for lidt hvid ifølge "reglerne" men det er netop en af den ting, der gør hende ekstra smuk i vores optik. Vida er som racen er flest, social, kærlig og rigtig god til vores to børn. Hun finder sig i næsten alt, og er dejligt nervefast. Hun bærer muligvis genet for chokolade, hvorfor vi er meget spændte på hvilke killinger der kommer efter hende. Vida er importeret fra Sverige, er tortiefarvet og født april 2019.

Stambogsnavn: SE Lindhouse Fig Fancy

Foretagne tests
Blodtype: A/AB, ikke bærer af B
PKD: fri
HCM: fri maj 2020
HD status: intet fundet
Fiv/Felv: negativ

Forældre PKD og HCM fri.

ROBERT
Robert er vores første avlshan, og ham har vi store forventninger til. Han er en klassisk brite, og god som dagen er lang. Robert er en rigtig magelig kat, og hvis han skulle have et motto skulle det nok være "hver ting til sin tid". Han findes i dagtimerne i forskellige skøre sovepositioner rundt om i hjemmet, og sover helst så tæt på os som muligt. Han er alt i alt en super familiekat. Robert er importeret fra Tyskland, er cinnamonfarvet og født i marts 2020.

Stambogsnavn: Alonso Von Der Leine

Foretagne tests
Blodtype: afventer
PKD: afventer
HCM: for ung
HD status: for ung
Fiv/Felv: for ung

Forældre PKD og HCM fri.

BLUE

Blue er pensionisten herhjemme, på trods af at hun egentlig ikke er så gammel. Hun er en sublim legetante, og har været guld værd under Vidas opvækst. Blue er den største kælegris, og ligger gerne på skødet når hun kan komme til det. Blue har fået et kuld killinger hos opdrætteren, og er nu steriliseret hos os. Her skal hun blot nyde sit otium som pensioneret avlskat. 

Stambogsnavn: Lindhouse Roots and Wings Blueberry

Foretagne tests
HCM: fri
HD status: ikke testet

Forældre også PKD og HCM fri.