Vi bor i Jyllinge, tæt på Roskilde, og er en lille familie på to voksne og to børn. Jeg arbejder som veterinærsygeplejerske og min mand som dyrepasser og naturformidler på et besøgslandbrug. Udover opdræt, er min store interesse også at finde indenfor ernæring og etologi - særligt hos hund og kat. Sammen deler vi begge interessen for opdræt.

Vores katte er indekatte, men har mulighed for at komme ud i en dertil indhegnet have. Vores primære avlsmål er at lave sunde og racetypiske killinger, der er som briten beskrives bedst - nemlig nervefast, social og kærlig. Vi vil gerne være forgangsmænd for sundheden i racen, da vi opdrættere er blandt dem der har størst mulighed for at bidrage til netop dét. Vi er med i både Racekatten samt specialklubben for British Shorthair, og besøger også et par udstillinger ind i mellem. Dette er med til at sørge for at vores opdræt forbliver racetypisk, og giver et godt netværk hvilket er super vigtigt for at kunne deltage i et godt avlsarbejde. Vi er i øjeblikket igang med diplomopdrætteruddannelsen under Felis Danica, og ser frem til at kunne færdiggøre dette.

Vores killinger vokser op sammen med os, og bliver derfor præsenteret for støj og hverdags aktiviteter fra de bliver født - det er alt sammen med til at sørge for at de flytter hjemmefra, godt klædt på til at indtage deres nye hjem med selvtillid.

Følg os gerne på Facebook HER