top of page
20220728_114637.jpg

Vi venter killinger medio 2024

Alle avlskatte bliver scannet fri for HCM, testet for PKD, ALPS, blodtypebestemt og HD fotograferet. Disse forkortelser dækker alle over mere eller mindre farlige sygdomme.

Det er vores klare mål, at være forgangsmænd, og derfor forsøge at avle efter en brite med længere snude. En kat med for flad næse, vil have større tendens til tandproblemer, tåreflåd og vejrtrækningsproblemer. Det er en process der tager flere år, men det er vigtigt for os at være ærlige - og man skal som køber være forberedt på at holde ekstra øje med især tænderne hvis man anskaffer sig en British Shorthair.

Derudover prioriterer vi selvfølgelig kattens temperament. Killingerne skal være tillidsfulde og nysgerrige på verden, tålmodige som racen er beskrevet og med de karakteristika British Shorthair er kendt for. 

 

Alle killinger sælges med fuld FIFE stamtavle og en sundhedsbog fra en dyrlæge. De får også ormekur, anbefalede vacciner og bliver chippet inden de flytter hjemmefra. Da vi er medlemmer af klubben "Racekatten" medfølger et års gratis medlemskab og et udstillingsgebyr hertil. Vi sørger selvfølgelig også for at have lidt af killingens vante foder klar til flytningen, og noget der dufter af mor og søskende så omvæltningen bliver lettere. Killinger solgt til kæl, bliver neutraliseret inden salg. Prisen for en killing til kæl er pt. 9000 DKK. Ved reservation af killing, betales et beløb på 1000 DKK.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at komme på "kontaktlisten", så skriv til os her på siden eller på mail: fjordensbriter@gmail.com. Vi besvarer ikke SMS.

Se mere om forrige kuld:

bottom of page