KILLINGER

A-kuldet er kommet til verden. Muligvis en ledig killing.
Kontakt os for mere information.

VED KØB AF KILLING

Alle avlskatte bliver scannet fri for HCM, testet for PKD, FIV/Felv, og lejlighedsvis HD fotograferet. Disse forkortelser dækker alle over mere eller mindre farlige sygdomme. Det er vores overbevisning at man som opdrætter bør gøre alt hvad der er muligt for at holde racen fri for arvelige sygdomme, og det vægter vi naturligvis meget højt. Det er samtidig din mulighed for at få en så sund killing som muligt, hvis du køber kat hos en opdrætter der benytter disse undersøgelser. Tingene ændrer sig hele tiden, og vi holder fingeren på pulsen for altid at teste for relevante racerelaterede sygdomme.

Derudover prioriterer vi selvfølgelig kattens temperament. Killingerne skal være tillidsfulde og nysgerrige på verden, tålmodige som racen er beskrevet og med de karakteristika British Shorthair er kendt for. 

 

Alle killinger sælges med fuld FIFE stamtavle og en sundhedsbog fra en dyrlæge. De får også ormekur, anbefalede vacciner og bliver chippet inden de flytter hjemmefra. Da vi er medlemmer af klubben "Racekatten" medfølger et års gratis medlemskab og et udstillingsgebyr hertil. Vi sørger selvfølgelig også for at have lidt af killingens vante foder klar til flytningen, og et stykke legetøj der dufter af mor og søskende så omvæltningen bliver lettere. Ved reservation af killing, betales et beløb på 1000,- som ikke tilbagebetales, hvis købet fortrydes. Killinger solgt til kæl, bliver neutraliseret inden salg. Vi sælger pt. ikke killinger til avl. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at komme på ventelisten, så skriv til os her på siden eller på mail: fjordensbriter@gmail.com. Vi besvarer ikke SMS.

SE VORES KULD HER