Stambogsnavn: SE Lindhouse Fig Fancy

Foretagne tests
Blodtype: A
PKD: fri
HCM: fri maj 2020
HD status: intet fundet
Fiv/felv: negativ

Forældre PKD og HCM fri.


Vida er vores lille øjesten, og første avlskat. Hun er egentlig en smule for lidt hvid ifølge "reglerne" men det er netop en af den ting, der gør hende ekstra smuk i vores optik. Vida er som racen er flest, social, kærlig og rigtig god til vores to børn. Hun finder sig i næsten alt, og er dejligt nervefast. Hun er bærer af chokolade, hvilket er en af de farver vi er glade for. I 2020 fik Vida sit (og vores) første kuld, og hun klarer opgaven til UG. Vida er importeret fra Sverige, er tortiefarvet og født april 2019.

Vida

Stambogsnavn: DE Alonso Von Der Leine
Foretagne tests
Blodtype: A
PKD: fri
HCM: for ung
HD status: for ung
Fiv/felv: 

Forældre PKD og HCM fri.Robert er vores første avlshan, og ham har vi store forventninger til. Han er en klassisk brite, og god som dagen er lang. Robert er en rigtig magelig kat, og hvis han skulle have et motto skulle det nok være "hver ting til sin tid". Han findes i dagtimerne i forskellige skøre sovepositioner rundt om i hjemmet, og sover helst så tæt på os som muligt. Han er alt i alt en super familiekat. Robert er importeret fra Tyskland, er cinnamonfarvet og født i marts 2020.

Robert

Stambogsnavn: PL Bri-Misie Vala

Foretagne tests (ikke testet endnu)
Blodtype: 
PKD: 
HCM:
HD status: 
Fiv/felv: 

Forældre PKD og HCM fri.


Vala er vores første blå pige, og den farve har stået på vores ønskeliste længe. Hun kommer hele vejen fra Polen, og bærer farven lilla. Hun har nogle store og kraftige forældre, hvilket vi håber at hun også selv bliver. Vala er den skønneste og mest sociale af tøserne, og hun nyder at ligge klods op ad os i sofaen. Hun har det klassiske brite temperament, rolig og afbalanceret, men alligevel altid klar på at lege med vores b
ørn. Vala er født i august 2020.

Vala

Stambogsnavn: Lindhouse Roots and Wings Blueberry

Foretagne tests
HCM: fri
HD status: ikke testet

Forældre også PKD og HCM fri.

Blue er pensionisten herhjemme, på trods af at hun egentlig ikke er så gammel. Hun er en sublim legetante, og har været guld værd under Vidas opvækst. Blue er den største kælegris, og ligger gerne på skødet når hun kan komme til det. Blue har fået et kuld killinger hos opdrætteren, og er nu steriliseret hos os. Her skal hun blot nyde sit otium som pensioneret avlskat. 

Blue